UAKinogo.com

Банкір (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Банкір (2020)

Банкір (2020)

Дивитися онлайн Банкір фільм

Дивитися онлайн «Банкір» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (29 192 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Банкір (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Банкір (2020) розповідає про реальну історію двох афроамериканських підприємців, які вирішили зробити революцію в сфері банківської діяльності в США 1950-х років. Бернард Гарретт і Джо Морріс були обдарованими фінансистами, але їх шкодила расова дискримінація та закони, що обмежували права чорношкірих громадян.

Їхня мета була амбітною: купувати банки та надавати кредити представникам своєї раси, яким інші фінансові установи відмовляли. Однак для того, щоб це зробити, їм потрібно було придумати хитрий план. Вони найняли білого працівника Метта Стейнера, який виступав на публіці як голова їхньої компанії, а самі прикидалися його підлеглими: дворником та шофером.

Так почалася небезпечна гра на високих ставках, яка могла призвести до величезного успіху або повного провалу. Фільм The Banker / Банкір (2020) показує не тільки сміливий та захоплюючий бізнес-експеримент, але й дружбу та солідарність між головними героями, яким доводиться протистояти системному расизму та корупції.