UAKinogo.com

Бійтесь ходячих мерців (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бійтесь ходячих мерців (2015)

Бійтесь ходячих мерців (2015)

Дивитися онлайн Бійтесь ходячих мерців серіал

Дивитися онлайн «Бійтесь ходячих мерців» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (130 316 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Бійтесь ходячих мерців (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бійтесь ходячих мерців - це спін-офф серіалу "Ходячі мерці", який розповідає про виживання людей в постапокаліптичному світі, де на землю напали ходячі мерці. Він розпочинається в Лос-Анджелесі, коли світ тільки починає занурюватися в хаос і паніку, і люди починають розуміти, що сталося.

Вона - Медісон Кларк, вчителька англійської мови, яка намагається захистити свою родину від хаосу, що оточує їх. Вона зустрічає Тревіса Менава, вчителя англійської мови з дорослими стосунками і батьком з попереднього шлюбу. Вони починають працювати разом, щоб знайти безпеку для своїх родин і врятувати світ від зомбі-апокаліпсису.

Воно - зомбі-вірус, який розповсюджується на човнах, вулицях та в будинках. На початку серіалу люди не розуміють, що відбувається, і намагаються вижити, не знаючи, на що можна сподіватися. Поступово вони дізнаються більше про ходячих мерців, і на їхньому шляху з'являються інші виживші, які борються за життя, віру та любов в світі, де цінності, на які раніше люди покладали сподівання, перестали існувати.