UAKinogo.com

І мертві підуть / Ходячі мерці (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » І мертві підуть / Ходячі мерці (2010)

І мертві підуть / Ходячі мерці (2010)

Дивитися онлайн І мертві підуть / Ходячі мерці серіал

Дивитися онлайн «І мертві підуть / Ходячі мерці» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (987 899 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «І мертві підуть / Ходячі мерці (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Світ, який ми знали, зник. Захоплена пандемією страшного вірусу, цивілізація втратила своє дотеперішнє обличчя. У пошуках порятунку від ходячих мерців, група виживаючих, керована шерифом Ріком Граймсом, намагається знайти притулок і відповіді на питання: чи можна відновити світ, яким він був?

Вони подолають небезпеки, втрати, і жертви на своєму шляху, відчайдушно борючись з кровожерними зомбі. Проте, в цій боротьбі за виживання виявляється, що найбільша загроза може витікати не від ходячих мерців, а від інших виживаючих. У складних ситуаціях, коли межі моралі та життєвих цінностей розмиваються, вони дізнаються, що справжня війна йде в їхніх серцях.

"Ходячі мерці" - це не просто історія про виживання в світі зомбі. Вона демонструє, як люди змінюються в крайніх умовах, борючись за життя, любов і надію. Або ж втрачають їх. Серіал, який відкрив новий погляд на жанр жахів, змушує глядача задуматися: хто справжній ворог у світі, де межа між життям і смертю стала такою вразливою?