UAKinogo.com

Хлопець на свята / Пара на свята (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хлопець на свята / Пара на свята (2020)

Хлопець на свята / Пара на свята (2020)

Дивитися онлайн Хлопець на свята / Пара на свята фільм

Дивитися онлайн «Хлопець на свята / Пара на свята» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (69 841 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хлопець на свята / Пара на свята (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Пара на свята" (2020) - це романтична комедія, яка розповідає історію двох одиноких людей, Слоун та Джексона, які втомилися від постійного тиску родичів на свята щодо їхнього особистого життя. Вони знайомляться в торговому центрі, де обмінюються своїми проблемами та розчаруваннями у відносинах. Зрештою, вони приходять до дивовижної ідеї: стати парою лише на свята, щоб уникнути нескінченних питань та дратівливих порад від рідних.

Так починається їхнє пригода - від Різдва до Дня святого Валентина, від Дня подяки до Хелловіну. Слоун та Джексон стають нерозлучними партнерами на всіх святкових вечірках та зустрічах з родиною. У процесі спілкування вони відкривають для себе багато спільного, поступово втрачаючи серце одне одному. Однак початкова домовленість ускладнює їхні стосунки, змушуючи їх зіткнутися зі своїми почуттями та страхами.

Фільм "Пара на свята" (2020) - це прекрасна романтична комедія, яка демонструє, що кохання може знайти нас у найменш очікуваних місцях та обставинах. У головних ролях Емма Робертс та Люк Брейсі відмінно зіграли пару, що переживає різні емоції від дружби до кохання. Режисер Джон Вайтселл зумів передати атмосферу святкового настрою