UAKinogo.com

Свята Мод (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Свята Мод (2020)

Свята Мод (2020)

Дивитися онлайн Свята Мод фільм

Дивитися онлайн «Свята Мод» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (39 178 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Свята Мод (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Свята Мод - це психологічний хоррор-фільм, в якому головна героїня, молода медсестра Мод, відчуває особливе покликання від Бога. Вона починає працювати на домашньому лікуванні, де доглядає за важкохворою колишньою танцівницею Амандою. Вона вірить, що її місія - врятувати душу своєї пацієнтки від зла та зробити її обраницею Бога. Вона переконана, що саме так вона зможе відшкодувати свої гріхи та заслужити спасіння.

Проте, релігійний екстаз Мод змішується зі страхом, самозапереченням та почуттям провини за минуле. Її життя перетворюється на нічмар, в якому вона бореться зі своїми демонами та страхами. Вона стикається з неприйняттям соціумом, своїми колегами та навіть своїми близькими, які вважають її поведінку дивною та небезпечною. В кінці кінців, Мод починає розуміти, що її віра може призвести її до страшних наслідків, як для себе, так і для інших.

Фільм Свята Мод - це захоплююче кіно, яке розкриває тонкі психологічні портрети героїв та показує зворотній бік релігійного фанатизму. Він змушує глядача замислитися про природу віри, межі людської рішучості.