UAKinogo.com

Свята Джуді (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Свята Джуді (2018)

Свята Джуді (2018)

Дивитися онлайн Свята Джуді фільм

Дивитися онлайн «Свята Джуді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (1 529 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Свята Джуді (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про справжню історію адвокатки Джуді Вуд, яка відстоювала права біженців у США. Одним з її клієнтів була Афсана, молода жінка з Афганістану, яку погрожували вбити таліби за те, що вона створила школу для дівчат. Джуді Вуд взялася за цю справу, незважаючи на складності та опір системи. Вона довела, що Афсана має право на притулок у США як жертва гендерного переслідування.

Фільм показує не тільки професійну боротьбу Джуді Вуд, але й особисте життя. Вона була розлученою матір’ю одинадцятирічного сина, якого доводилося часто залишати самого або довіряти незнайомим людям. Вона також знаходила підтримку та дружбу у своїх колегах, клієнтах та навіть супротивниках. Вона не зупинялася перед жодними перешкодами та викликами, щоб допомогти тим, хто потребував її захисту.

Фільм є вшануванням роботи Джуді Вуд та інших адвокатів, які борються за права людини. Він також актуалізує проблему біженцтва у світі та необхідність гуманного ставлення до людей, які шукають кращого життя. Фільм має сильний сценарій, емоційну гру акторів та захоплюючий сюжет. Він змусить глядача задуматися про значення справедливості, милосердя та любові.