UAKinogo.com

Сам на сам (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сам на сам (2021)

Сам на сам (2021)

Дивитися онлайн Сам на сам фільм

Дивитися онлайн «Сам на сам» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (4 446 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сам на сам (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Сам на сам" (2021) - це драматичний фільм, який розповідає про силу любові та сімейних зв'язків. Головний герой, Джон (Джеймс Нортон), - молодий вдівець, який дізнається, що страждає від невиліковної хвороби і має лише декілька місяців життя. Його головною метою стає знайти ідеальну сім'ю для свого чотирирічного сина, Майкла, перш ніж він піде з цього світу.

Джон відправляється в подорож, щоб відшукати нову сім'ю для свого сина, і зіштовхується з різними випробуваннями та труднощами. Він намагається не показувати свою хворобу перед Майклом і забезпечити йому щасливе життя з новою сім'єю. Протягом пошуків, Джон розуміє, що відповідальність за свого сина зміцнила його віру в любов та сімейні цінності.

Фільм "Сам на сам" (2021) - це вражаючий, емоційно насичений та зворушливий твір, який змушує глядачів задуматися над важливістю любові, сім'ї та взаємодії між батьками та дітьми. Режисер Уберто Пасоліні демонструє вміле керівництво акторами, а Джеймс Нортон підкорює серця глядачів своєю глибокою, щирою та відданою інтерпретацією ролі Джона. Фільм стає свідченням того, як любов може допомогти подолати найбільші проблеми.