UAKinogo.com

Чесний кандидат (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чесний кандидат (2020)

Чесний кандидат (2020)

Дивитися онлайн Чесний кандидат фільм

Дивитися онлайн «Чесний кандидат» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (21 616 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чесний кандидат (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чесний кандидат - це американський фільм комедійної драми 2020 року, який написав і зняв Джон Стюарт. У фільмі грають Стів Карелл, Роуз Бірн, Кріс Купер і інші. Фільм розповідає про те, як демократичний стратег намагається допомогти колишньому ветерану виграти місцеві вибори в маленькому консервативному містечку. Фiльм був випущений на Premium VOD i обраних кiнотеатрах 26 червня 2020 року компанiєю Focus Features. Фильм отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв, якi назвали його "несильною полiтичною сатирою".

Фiльм починається з того, що Гарi Зiммер - ветеран демократичної партii i кампанii Гiлларi Клiнтон - переживає через результати президентських виборiв 2016 року. Вiн бачить вiральне вiдео, на якому колишнiй морський пiхотинець Джек Гастiнгс виступає на захист нелегальних iммiгрантiв у своєму рiдному мiстечку Дирлейкен, Висконсин. Гарi вирiшує, що якщо вдалося б обрати Гастiнгса демократом на посаду мера Дирлейкена, це допомогло б йому переконати американцiв у серцевинi країни голосувати за демократiв на наступних президентських виборах. Гарi подорожує до Висконсину, щоб переконати Гастiнгса балотуватися.

Прибувши до Дирлейкена, Гарі стикається з великою культурною розбіжністю між своїм рідним Вашингтоном і сільськими звичаями і політичними поглядами місцевих жителів. Гарі скоро зустрічається з Гастінгсом і його дочкою Дайаною і пропонує йому свою ідею. Гастінгс спочатку відмовляється, вважаючи себе більш консервативним і не маючи реального інтересу до політики, але потім згоджується і погоджується балотуватися за умови, що Гарі буде його кампейном менеджером.