UAKinogo.com

Різдво на льоду (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Різдво на льоду (2020)

Різдво на льоду (2020)

Дивитися онлайн Різдво на льоду фільм

Дивитися онлайн «Різдво на льоду» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (916 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Різдво на льоду (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Різдво на льоду - це фільм, який розповідає про Кортні Беннет, колишню фігуристку, яка тепер працює на міській ковзанці і навчає дітей кататися. Вона любить свою роботу і своїх учнів, але її щастя загрожує мер міста, який хоче закрити ковзанку і побудувати на її місці готель. Кортні не збирається здаватися і вирішує боротися за свою справу. При цьому вона знайомиться з Ноем, колишнім хокеїстом і сином мера, який стає її союзником і коханцем.

Фільм Різдво на льоду знятий режисером Джоном Стимпсоном за сценарієм Джон Стимпсон і Ричард Свайтлер. У головних ролях знялися Абігейл Клейн, Райан Купер, Каролайн Порто і інші. Фильм є продукцією MarVista Entertainment і Moody Independent.

Фильм Різдво на льоду вийшов у прокат 23 жовтня 2020 року в США. Фильм отримав змiшанi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за романтичну i святкову атмосферу, iншi критикували за клiше i передбачуванiсть сюжету i персонажiв.