UAKinogo.com

Мільйон на Різдво (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мільйон на Різдво (2007)

Мільйон на Різдво (2007)

Дивитися онлайн Мільйон на Різдво фільм

Дивитися онлайн «Мільйон на Різдво» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (2 344 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мільйон на Різдво (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Мільйон на Різдво" - це кримінальна комедія, в якій троє дітей разом зі своїм батьком потрапляють в незвичайну пригоду у торговому центрі. У центрі вони виявляють, що всі страхові компанії знаходяться в одному місці. Діти вирішують зробити подарунок матері на Різдво, але незабаром зіткнуться з злочинними угрупованнями, які теж мають плани на цей торговий центр.

У фільмі головну роль грає зірка "Малкольм в середині" Малкольм Макдауелл, який відіграє батька дітей. Вони разом потрапляють в головні небезпеки і турботи, проте вони знаходять рішення вирішити проблему, яка починає переростати в серйозну катастрофу. Це весела і незвичайна історія, яка ні на хвилину не залишить глядачів байдужими.

Фільм "Мільйон на Різдво" - це чудове поєднання різних жанрів: від пригодницької комедії до кримінальної драми. Ідеальний варіант для всіх, хто хоче провести незабутні Різдвяні свята, піднесені сміхом, драйвом і напруженням. Захоплива історія, захоплюючі діалоги та знайомі актори зроблять цей фільм незабутнім для кожного глядача.