UAKinogo.com

Чесний чоловік (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чесний чоловік (2018)

Чесний чоловік (2018)

Дивитися онлайн Чесний чоловік фільм

Дивитися онлайн «Чесний чоловік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (3 999 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чесний чоловік (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Чесний чоловік - це французька романтична комедія, яка розповідає про кохання, зраду і дружбу. Фільм знятий Луї Гаррелем, який також грає головну роль. У фільмі також знялися Летиція Каста, Лілі-Роуз Депп та інші.

Сюжет фільму розпочинається з того, що Абель - молодий письменник - дізнається від своєї дівчини Маріанни, що вона вагітна від його друга Поля і хоче з ним одружитися. Абель змиряється з цим і виходить з їхнього життя. Вісім років потому Поль помирає, і Абель знову зустрічає Маріанну на похороні. Вони вирішують відновити свої стосунки, але на їхньому шляху стоять два перешкоди: син Маріанни від Поля, який підозрює Абеля в убивстві свого батька, і Ева - молода і приваблива сестра Поля, яка закохана в Абеля з дитинства.

Чесний чоловік - це фільм про те, як люди шукають своє щастя і свою половинку. Фільм розповідає як любов може бути сильною і слабкою, веселою і сумною, простою і складною. Чесність - це не завжди легкий вибір.