UAKinogo.com

Жорстокі ігри 2 (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жорстокі ігри 2 (2000)

Жорстокі ігри 2 (2000)

Дивитися онлайн Жорстокі ігри 2 фільм

Дивитися онлайн «Жорстокі ігри 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (15 691 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жорстокі ігри 2 (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм про молодого студента Себастьяна Валмонтa, який повертається до своєї родини на літо. Він стикається зі своєю мачухою та своєю новою сводною сестрою Кетрін Мертой, яка робить йому складність і викликає в ньому бажання взяти реванш на її колишньому хлопці. Згодом, Кетрін змушує Себастьяна брати участь в "жорстоких іграх", які можуть маєть неприємні наслідки.

Він є прекрасним прикладом жанру "драми з елементами трилера", з напруженим сюжетом, який зберігається до останньої хвилини. Головні герої - харизматичні і захоплюючі, а їх взаємини - цікаві та складні. Картина демонструє грізну владу жадоби та заздрості, і відкриває зрителю інші аспекти життя вищого суспільства.

Для тих, хто любить розкіш та інтриги, "Жорстокі ігри 2" - це чудовий фільм. Він пропонує збірну гру з молодих талановитих акторів, прекрасну музику та захоплюючі епізоди. Це чудова продовження оригінального фільму, який підтверджує, що кожен персонаж має свої таємниці, а відкриття їх може мати наслідки.