UAKinogo.com

Жорстокі ігри (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жорстокі ігри (1999)

Жорстокі ігри (1999)

Дивитися онлайн Жорстокі ігри фільм

Дивитися онлайн «Жорстокі ігри» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (193 478 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жорстокі ігри (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі "Жорстокі ігри" (1999), розкриваються взаємовідносини вишуканої еліти Нью-Йорка через призму двох капризних старшокласників. Себастьян та Кетрін, брат та сестра по відношенню, обирають своєю забавкою новеньку, наївну дівчину Аннет. Ставлення до людей як до іграшок і розіграння руйнівних ігор - це головний принцип життя цих двох знатних плейбоїв.

"Жорстокі ігри" - це драматична історія з елементами романтики, де ставлення до любові та стосунків стає об'єктом ставки. Події в фільмі відкривають, як ігри з чужими почуттями можуть призвести до непередбачуваних наслідків. Центральні образи фільму привертають увагу своєю багатогранністю та неоднозначністю, що робить фільм особливо цікавим для глядача.

Режисер фільму, Роджер Камбл, зумів втілити в життя історію, яка водночас шокує та викликає співчуття. "Жорстокі ігри" занурюють глядача в світ маніпуляцій, інтриг та неконтрольованих почуттів, демонструючи, що не все, що блищить, насправді є золотом.