UAKinogo.com

Мементо / Пам'ятай (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мементо / Пам'ятай (2000)

Мементо / Пам'ятай (2000)

Дивитися онлайн Мементо / Пам'ятай фільм

Дивитися онлайн «Мементо / Пам'ятай» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (1 234 739 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мементо / Пам'ятай (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Леонарда Шелбі, який страждає від втрати короткочасної пам’яті після нападу на нього і його дружину. Він шукає вбивцю своєї дружини, але не може запам’ятовувати нову інформацію. Щоб допомогти собі, він робить татуювання на своєму тілі з важливими фактами і фотографує людей і місця.

Фільм має неймовірну структуру: сюжет розгортається в двох часових напрямках. Один - в кольорі - йде в зворотному порядку, показуючи наступні події в житті Леонарда. Другий - в чорно-білому - йде в прямому порядку, показуючи Леонарда, який розповідає свою історію по телефону. Обидва напрямки зустрічаються в кінці фільму, розкриваючи шокуючу правду про те, що насправді сталося.

Фільм захоплює увагу глядача від першої до останньої хвилини. Він ставить питання про пам’ять, ідентичність, маніпуляцію і помсту. Він також демонструє чудову гру акторів, особливо Гая Пірса, який грає Леонарда. Це фільм, який треба бачити кілька разів, щоб зрозуміти всі деталі і зв’язки. Рекомендовано всім, хто любить інтелектуальні трилери з несподіваними поворотами.