UAKinogo.com

Як Бетховен / Наслідуючи Бетховена (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Як Бетховен / Наслідуючи Бетховена (2006)

Як Бетховен / Наслідуючи Бетховена (2006)

Дивитися онлайн Як Бетховен / Наслідуючи Бетховена фільм

Дивитися онлайн «Як Бетховен / Наслідуючи Бетховена» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (13 842 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Як Бетховен / Наслідуючи Бетховена (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Наслідуючи Бетховена" (2006) - це драматичний фільм, заснований на житті видатного композитора Людвіга ван Бетховена. Фільм розповідає про те, як молода талановита музикантка Анна Гольц (Діана Крюгер) стає особистим помічником великого композитора (Ед Гарріс) на закаті його життя. Вона допомагає Бетховену закінчити його дев'яту симфонію та згодом стає його ученицею та натхненням.

В ході співпраці між Анною та Бетховеном відбувається низка незабутніх подій, які показують людську сторону відомого композитора. Він відкриває перед нею світ музики, надихає на творчість, а також допомагає їй знайти своє місце в жорсткому світі класичної музики. Завдяки Анні Бетховен знаходить сили протистояти своїм внутрішнім демонам та завершити своє життя як великий композитор.

"Наслідуючи Бетховена" (2006) - це фільм, що захоплює своєю глибиною та емоційністю. Він дає можливість глядачам побачити людину за образом генія та зрозуміти, що стоїть за відомими музичними творами. Ед Гарріс та Діана Крюгер відтворюють чудову гру акторів, яка робить цей фільм ще більш запам'ятовуючим та вражаючим.