UAKinogo.com

Бетховен (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бетховен (1992)

Бетховен (1992)

Дивитися онлайн Бетховен фільм

Дивитися онлайн «Бетховен» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (72 348 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бетховен (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Бетховен - це сімейна комедія про великого і доброго пса породи сенбернар, який потрапляє до родини Ньютонів і стає їхнім найкращим другом. Фільм режисера Браяна Леванта став популярним і мав кілька продовжень.

Фільм починається з того, що Бетховен втікає з магазину тварин, де його хотів купити злий ветеринар, доктор Варнік (Дін Джонс), який проводить жорстокі експерименти на собаках. Бетховен знаходить притулок у будинку Ньютонів, де живуть батьки Джордж (Чарльз Гродін) і Еліс (Бонні Хант) і їх троє дітей: Райс (Нікол Том), Тед (Крістофер Кастіл) і Емілі (Сара Роуз Карр). Вони приймають Бетховена як свого і називають його на честь композитора, якого любить Еліс. Тільки Джордж не любить Бетховена і вважає його незграбним і непослушним.

Бетховен стає частиною родини Ньютонів і допомагає їм у різних ситуаціях. Він рятує Емілі від дихальної недостатності, захищає Райс від настирливого хлопця, допомагає Теду зробити проект для школи і навчає Джорджа бути ближче до своїх дітей. Але Варнік не забуває про Бетховена і хоче захопити його для своїх цілей. Він викрадає Бетховена з будинку Ньютонів і готується до операції. Але Ньютони не здаються і вирішують врятувати свого друга. Вони проникають до лабораторії Варніка і звільняють Бетховена і інших собак. Варнік намагається стреляти в Бетховена, але той вистрибує на нього і кидає його у скляну клiтку, де Варнiк стає жертвою своїх власних експериментiв. Фiльм закiнчується тим, що Ньютони обiймають Бетховена i радiють за його повернення.