UAKinogo.com

Бетховен 2 (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бетховен 2 (1993)

Бетховен 2 (1993)

Дивитися онлайн Бетховен 2 фільм

Дивитися онлайн «Бетховен 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (28 356 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бетховен 2 (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням комедії про великого і доброго собаку Бетховена, який живе в сім’ї Ньютонів. У цій частині Бетховен знаходить собі пару - собаку Міссі, яка належить багатому і злому Реджиналду Стоку. Міссі народжує чотирьох цуценят, які стають метою Стока, який хоче продати їх за великі гроші. Сток викрадає Міссі і забороняє їй бачитися з Бетховеном і їхніми дітьми.

Ньютони вирішують приглянути за цуценятами, поки не знайдуть їм нових господарів. Але вони швидко прив’язуються до маленьких собачок, які також наслідують свого батька у своїх витівках. Ньютони також мають свої проблеми: батько Ричард намагається розвинути свою кар’єру, мати Еліс страждає від алергії на собак, дочка Раян закохується в хлопця з поганою репутацією, а син Тед потрапляє у конфлікт з хуліганами.

Ньютони вирішують взяти Бетховена і цуценят з собою на відпочинок у гори. Там вони зустрічають Стока і його подругу Бренду, які також приїхали туди. Сток планує викрасти цуценят і позбутися Бетховена і Міссі. Але Ньютони і їхні собаки не даються без бою. Вони об’єднуються, щоб зруйнувати плани Стока і його подруги, а також щоб облаштувати своє життя і кохання.