UAKinogo.com

Стій! Бо мама буде стріляти (1992) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Стій! Бо мама буде стріляти (1992)

Стій! Бо мама буде стріляти (1992)

Дивитися онлайн Стій! Бо мама буде стріляти фільм

Дивитися онлайн «Стій! Бо мама буде стріляти» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (42 830 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Стій! Бо мама буде стріляти (1992)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стій! Бо мама буде стріляти - це гумористична комедія про смішні пригоди поліцейського детектива Джо Бомовського (Сільвестр Сталлоне) і його матері Тутті (Естель Гетті), яка приїжджає до нього в гості. Мама Джо - добра, але дуже втручається в особисте життя і роботу свого сина, намагаючись полагодити все, що, на її думку, не так.

Тутті купує Джо незаконну автоматичну пістолет-кулемет і стає свідком вбивства одного з продавців зброї. Вона потрапляє в поліцейський відділок, де починає цікавитися справами Джо і давати йому поради. Вона також знайомиться з колегами Джо і його дівчиною, лейтенантом Гвен Гарпер (Джобет Вільямс), яку вона хоче зробити своєю невісткою. Тутті не боїться небезпеки і завжди готова допомогти Джо у розслідуванні.

Джо спочатку злий на свою маму за її втручання, але потім розуміє, що вона робить це з любов’ю. Вони разом зупиняють банду злочинців, які торгують незаконною зброєю. Вони також навчаються краще розуміти один одного і поважати. Фільм закінчується тим, що Джо пропонує Гвен одружитися з ним, а Тутті радіє за них.