UAKinogo.com

Поклик пращурів (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поклик пращурів (2020)

Поклик пращурів (2020)

Дивитися онлайн Поклик пращурів фільм

Дивитися онлайн «Поклик пращурів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (49 875 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поклик пращурів (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Поклик пращурів (2020) є пригодницьким фільмом, заснованим на однойменному романі Джека Лондона з 1903 року. Фільм режисерував Кріс Сандерс, а у головних ролях знялися Гаррісон Форд, Омар Сі, Ден Стівенс, Карен Гіллан і Бредлі Уїтфорд. Фільм розповідає про пригоди собаки на ім’я Бак, яку викрали з її дому в Каліфорнії і відправили до Юкону під час золотої лихоманки 1890-х років, де вона знайомиться зі старим мисливцем і починає життєзмінну подорож.

Бак - велика і доброзичлива суміш сенбернара і шотландського вівчара, яка жила щасливо у свого господаря, судді Міллера, в Санта-Клара. Одного разу її викрадають і перевозять до Юкону на фрахтовому кораблі. По дорозі її б’ють заради дисципліни. Прибувши на місце, Бак повертає губку гармоніки чоловікові на ім’я Джон Торнтон, за мить до того, як її продають Перро і його помічниці Франсуаз для їхньої собачої упряжки, щоб доставляти пошту по Юкону. Перро сподівається, що з Баком вони зможуть подолати довгий шлях до поштового складу до крайнього терміну. Бак знайомиться з іншими собаками: Доллі, Пайком, Джо, Біллі, Дабом, Дейвом і Сол-Лексом, а також з жорстоким лідером упряжки - хаскі на ім’я Спiц. Протягом своїх мандрiв Бак завойовує лояльнiсть i довiру Перро, Франсуаз i iнших собак упряжки, показуючи себе по дорозi i навiть рятуючи Франсуаз, антагонiзуючи Спiца. Бак починає переживати предковi духовнi видiння чорного вовка, який служить йому провiдником протягом їхнiх мандрiв.

Пiсля того, як Перро отримує телеграму про припинення служби доставки пошти через приход телеграфа i автомобiлiв.