UAKinogo.com

Майстер меча / Мечник (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Майстер меча / Мечник (2020)

Майстер меча / Мечник (2020)

Дивитися онлайн Майстер меча / Мечник фільм

Дивитися онлайн «Майстер меча / Мечник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (4 438 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Майстер меча / Мечник (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Мечник" (Geom-gaek) - це екшн-драма, знята в 2020 році в Південній Кореї. Він розповідає історію майстра меча Тае Юла, який жив у далекому минулому під час династії Чосон. Він прагнув зберегти свій мир і спокій, але жорстокий світ не давав йому такої можливості. Фільм занурює глядача в атмосферу старовинної Кореї, з її внутрішніми конфліктами та політичними інтригами.

Після загибелі його сім'ї від рук ворогів, Тае Юл змушений залишити свій пост і поклик майстра меча, щоб врятувати свою єдину доньку. Він бореться з ворогами на своєму шляху, використовуючи своє майстерство і гострі леза, або допомагаючи іншим, хто потребує його допомоги. Він зіткнеться з безчисленними випробуваннями та небезпеками, але його віра в себе і в свої навички не ослабне.

Фільм "Мечник" - це захоплююча історія про відвагу, самопожертву і силу духу. Він показує, як любов до рідних і бажання захистити їх може перетворити звичайну людину на непереможного воїна. Чи зможе Тае Юл врятувати свою доньку та відновити свій мир? Це запитання, на яке відповідь знайдуть глядачі, поринувши в світ старовинної Кореї і відважних майстрів меча.