UAKinogo.com

Однорукий мечник (1967) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Однорукий мечник (1967)

Однорукий мечник (1967)

Дивитися онлайн Однорукий мечник фільм

Дивитися онлайн «Однорукий мечник» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (3 334 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Однорукий мечник (1967)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Однорукий мечник» (1967) - це класика жанру уся, яка відкрила нову епоху в гонконгському кіно. Фільм розповідає про долю молодого учня школи Золотого меча, який втратив руку через зраду і повернувся до бою з новим стилем фехтування.

Головний герой фільму - Фан Кан, син загиблого учня школи Золотого меча, який був прийнятий на навчання за останнє бажання свого батька. Але його не поважають інші учні і дочка його вчителя, яка вважає його недостойним носити золотий меч. У пориві гніву вона відрізає йому праву руку і виганяє з школи. Фан Кан потрапляє до хатинки дівчини-відлюдниці, яка лікує його рани і дарує йому книгу свого батька, де описаний стиль однорукого мечника. Фан Кан опановує цей стиль і намагається жити спокійно, але доля не дає йому спокою. У місто прибуває таємничий майстер-вбивця, який має намір знищити всіх учнів школи Золотого меча. Фан Кан змушений захищати свою колишню школу і свою любов.

Фільм знятий режисером Чан Че, який став піонером нового стилю уся, що акцентував увагу на антигероях, жорстоких сутичках і кровопролиттях. Фільм також був сильно вплинутий японським жанром тямбара про самураїв. Головну роль у фільмі зіграв Джиммі Ван Юй, який став одним з найпопулярніших акторів уся того часу. Фільм мав великий успіх у Гонконзі і за кордоном і породив два сиквели і один ремейк.