UAKinogo.com

Шпигун (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шпигун (2019)

Шпигун (2019)

Дивитися онлайн Шпигун серіал

Дивитися онлайн «Шпигун» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (44 239 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Шпигун (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шпигун - серіал розповідає про життя Елі Коена, який був найкращим шпигуном Моссаду в Сирії. Захоплюючись своєю місією, він приймає ідентичність Камеля Аміна Таабета, сирійського бізнесмена, який проникає в найвищі кола влади. Протягом шести років він збирає цінну інформацію про сирійські плани та амбіції, але також ризикує своїм життям та сім’єю.

У цьому серіалі глядачі побачать захоплюючу та драматичну історію про патріотизм, жертву, зраду та реванш. Кожен персонаж має свою роль у великому політичному конфлікті між Ізраїлем та Сирією. Ніхто не є повністю героєм або повністю злочинцем.

Серіал створений та знятий Гідеоном Раффом для Netflix. У головних ролях знялися Саша Барон Коен, Ноа Емерих, Хадар Ратцон Ротем та інші. Серіал має шість епізодів і базується на реальних подіях із життя Елі Коена та книзі «Шпигун, який прийшов з Ізраїлю».