UAKinogo.com

Офіцер і шпигун (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Офіцер і шпигун (2019)

Офіцер і шпигун (2019)

Дивитися онлайн Офіцер і шпигун фільм

Дивитися онлайн «Офіцер і шпигун» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (18 586 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Офіцер і шпигун (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Офіцер і шпигун" - це захоплююча історія, заснована на реальних подіях у справі Дрейфуса, що відбулася у Франції наприкінці XIX століття. Головний герой, полковник Жорж Піккар, стає свідком того, як капітан Альфред Дрейфус незаконно засуджений за зраду на користь Німеччини. Розуміючи, що справа має антисемітський підтекст, він вирішує докласти всіх зусиль, щоб виправдати свого колегу та відновити справедливість.

У процесі розслідування Піккар зіштовхується з корупцією, змовою та антисемітизмом, що пронизують верхівку французької армії. Він ризикує власним життям, кар'єрою та репутацією, щоб довести невинність Дрейфуса, розкриваючи змову, у якій беруть участь високопоставлені військові. Це стає початком боротьби за справедливість, яка змінює не лише життя головних героїв, а й весь французький суспільний порядок.

Фільм "Офіцер і шпигун" - це талановито знята кінострічка, яка розповідає про силу духу, справедливість та відвагу. Вона нагадує глядачам, що кожен з нас може зіткнутися з неправдою, корупцією та дискримінацією, але лише відвага, наполегливість зможе все подолати..