UAKinogo.com

Аманда (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аманда (2018)

Аманда (2018)

Дивитися онлайн Аманда фільм

Дивитися онлайн «Аманда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (3 051 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аманда (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Аманда - це драматичний фільм про сімейні зв’язки і трагедію. Девід - двадцяти семирічний хлопець, який живе у Парижі і працює як садівник. Він не має багато планів на майбутнє і любить проводити час зі своєю старшою сестрою Сандрою і її семирічною донькою Амандою. Його життя раптово змінюється, коли Сандро загинула внаслідок терористичного нападу. Девід опиняється один з Амандою і має вирішити, чи взяти на себе опіку над нею.

Фільм є роботою режисера і сценариста Мікаеля Херша, який створив фільм, який показує, як люди справляються з втратою і болем. Він також показує, як важливо мати підтримку родини і друзів у складних ситуаціях. Він не фокусується на політичних аспектах тероризму, а на людських емоціях і реакціях. Головними героями фільму стали Венсан Лакост і Ізаї Герлен.

Amanda / Аманда - це фільм про те, як люди знаходять силу і надію після трагедії. Це фільм про те, як любов і відповідальність можуть змусити людину зростати і дорослішати. Це фільм про те, що життя продовжується незважаючи на все.