UAKinogo.com

Відеоман (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відеоман (2018)

Відеоман (2018)

Дивитися онлайн Відеоман фільм

Дивитися онлайн «Відеоман» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (862 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відеоман (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Стокгольм, 1980-ті роки. Старий відеомагнітофон - єдина радість у житті Андреаса, який працює редактором у телекомпанії. Він любить дивитися старі фільми-жахи і фантастику на відеокасетах, які він збирає з роками. Але його хобі стає небезпечним, коли він отримує касету з загадковим фільмом, який містить запис вбивства.

Андреас намагається дізнатися правду про фільм і його автора, але опиняється у пастці злочинного світу, де торгують нелегальними відеокасетами. На його слід виходять бандити, які хочуть повернути свою касету і знищити свідків. Андреасу допомагає Сімона, яка працює у відеопрокаті і також захоплюється старими фільмами.

Videomannen / Відеоман - це ностальгічний трилер про епоху відеокасет і культових фільмів 80-х. Фільм має багато посилань на класичні твори жанру, таких як “Зоряний шлях”, “Термінатор”, “Рембо” і “Психо”. Фільм також показує контраст між сивою реальністю і кольоровим світом фантазій головного героя.