UAKinogo.com

Єва (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Єва (2018)

Єва (2018)

Дивитися онлайн Єва фільм

Дивитися онлайн «Єва» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (1 157 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Єва (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Єва" - це зворушливий, наповнений емоціями і глибоко людський розповідь про пошук любові та ідентичності. Центральною фігурою оповіді є Бертран, талановитий п'єсописець, який опинився в творчій кризі. Щоб відродити своє натхнення, він використовує спокусливу Єву - загадкову жінку, яку він зустрічає в Шамоні, як свою музу.

Чарівниця Єва не така проста, як здається на перший погляд. Вона є персоніфікацією таємниці та інтриги, що викликає у Бертрана глибоку зацікавленість. З кожною новою зустріччю з нею, він занурюється глибше в світ бажань, страхів і обману, що змінює його життя назавжди.

"Єва" - це інтригуюча і стильна драма про любов, створчість і ілюзію, що переплітаються в тонкому танці людинських емоцій. Фільм пропонує глядачам погрузити у драматичний світ любові, мистецтва та самопізнання, наголошуючи на важливості пізнати себе, навіть якщо це призводить до болю і втрати.