UAKinogo.com

Хепі-енд (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хепі-енд (2017)

Хепі-енд (2017)

Дивитися онлайн Хепі-енд фільм

Дивитися онлайн «Хепі-енд» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (15 857 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Хепі-енд (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм, який розповідає про життя заможної буржуазної сім'ї в Кале, яка балансує на межі кризи. Режисер Міхаель Ханеке створив драматичну та холодну картину, де герої далеко від ідеалу, а їх дії часто викликають шок. Вона відкриває перед глядачем темну сторону людської душі.

В ролях: Ізабель Юппер, Жан-Луї Трентіньян, Матьє Кассовіц та інші. Фільм зосереджується на роздумах про мораль, відповідальність і значення щастя для різних героїв. Впевненість кожного з них, чи є його життя справжнім "хепі-ендом", ставиться під сумнів і змушує задуматися про власні цінності.

Запропонований глядачеві "Хепі-енд" (2017) стає не тільки оповіданням про сімейні стосунки, а й відображенням загального стану сучасного суспільства, в якому далеко не завжди усі забезпечені люди є справді щасливими. Чи зможуть герої знайти внутрішню гармонію та визначитися зі своїм місцем у світі? Дивіться фільм, щоб дізнатися більше.