UAKinogo.com

Жадібність (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жадібність (2019)

Жадібність (2019)

Дивитися онлайн Жадібність фільм

Дивитися онлайн «Жадібність» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (7 859 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жадібність (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Жадібність" (2019) - це гостра сатира на світ моди та багатства, яка розповідає про життя успішного бізнесмена та власника модної імперії, Річарда Маккріді. Він заробляє мільйони на експлуатації робітників у країнах третього світу, що шиють одяг для його бренду. У своєму шаленому бажанні заробити ще більше грошей та збільшити свою імперію, Річард перетинає межу між успіхом та моральним банкрутством.

Основна частина сюжету відбувається під час 60-річчя Річарда, яке він вирішує відсвяткувати на розкішному острові Миконос, організовуючи грандіозне свято з участю зірок світу моди та шоу-бізнесу. Однак за пишними фасадами та розкішними вечірками ховається брудна правда про Річарда, його успіхи та те, наскільки далеко він зайшов у своєму прагненні до багатства. Захід виявляється каталізатором ряду подій, які відкривають темні сторони його життя та змушують його зіткнутися з наслідками своєї жадібності.

Фільм "Жадібність" висміює світ моди, шоу-бізнесу та корпоративного бізнесу, показуючи, як спокуса грошей та влади може знищити людину. Відмінна акторська гра, іронічний тон та провокаційні образи допомагають створити фільм, який не лише розважає, але й змушує задуматися над нашими власними цінностями.