UAKinogo.com

Боротьба з моєю родиною (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Боротьба з моєю родиною (2019)

Боротьба з моєю родиною (2019)

Дивитися онлайн Боротьба з моєю родиною фільм

Дивитися онлайн «Боротьба з моєю родиною» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (82 660 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Боротьба з моєю родиною (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Боротьба з моєю родиною" - це надихаюча драма з елементами комедії, заснована на реальній історії професійної рестлерки Сараї-Джейд Бівіс, відомішої під псевдонімом Пейдж. Родина Бівіс живе у маленькому англійському містечку і разом займається рестлінгом. Вона і її брат Зак мріють про кар'єру в WWE - найбільшому рестлінговому промоу світу. Одного разу, їм надходить можливість взяти участь у відборі на WWE, і це може стати вирішальним моментом у їхньому житті.

Сараї-Джейд відправляється на навчання до США, де вона зіштовхується з реаліями жорсткого світу рестлінгу. Вона намагається знайти свій шлях та своє місце серед конкурентів, які з неприхованою ворожнеччю ставляться до неї. Тим часом, її брат Зак зіткнувся з власними проблемами, коли його мрія про кар'єру в WWE не збувається. Обставини ставлять на випробування їхні стосунки та сімейні цінності.

Фільм "Боротьба з моєю родиною" - це емоційна історія про силу сім'ї, надію та віру в себе. Він показує, як мрії можуть змінювати життя та допомагає зрозуміти, що справжній успіх полягає в тому, щоб пройти свій шлях, незважаючи на перешкоди та випробування.