UAKinogo.com

Оксамитова бензопила (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Оксамитова бензопила (2019)

Оксамитова бензопила (2019)

Дивитися онлайн Оксамитова бензопила фільм

Дивитися онлайн «Оксамитова бензопила» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (61 942 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Оксамитова бензопила (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Трилер "Оксамитова бензопила" занурює глядачів у світ сучасного мистецтва та його темні сторони. Це історія про успішних дилерів, галеристів і колекціонерів, які прагнуть знайти нові таланти та заробити на них мільйони. Все змінюється, коли одного разу вони знаходять колекцію картин померлого художника, що миттєво привертає увагу мистецького світу своєю силою й неповторністю.

Закони ринку мистецтва диктують правила, але цього разу вони не контролюють ситуацію. Чим більше картини продаються, тим більше загадкових смертей трапляється з тими, хто став власником шедеврів. Виявляється, що художник за своє життя зробив угоду з дияволом, а його творіння стали проклятими. Тепер головні герої повинні вирішити: чи варто продовжувати збагачуватися на чужому нещасті, або ж зупинити серію трагічних подій?

"Оксамитова бензопила" - це фільм про людську жадібність, заздрість і прагнення до влади. Він показує, якими можуть бути наслідки погоні за успіхом та надмірною самовпевненістю. Візуально яскравий і напружений сюжет змушує замислитися про значення мистецтва та відповідальність тих, хто вирішує його долю.