UAKinogo.com

Льодовий дрифт (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Льодовий дрифт (2021)

Льодовий дрифт (2021)

Дивитися онлайн Льодовий дрифт фільм

Дивитися онлайн «Льодовий дрифт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (41 633 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Льодовий дрифт (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Льодовий дрифт - це захоплюючий бойовик про небезпечну рятувальну операцію на півночі Канади, де вибухнула віддалена алмазна шахта. Щоб врятувати застряглих гірників, група сміливих водіїв вирушає на великих вантажівках по замерзлим озерам, називаним льодовими дорогами. Але часу у них мало, адже лід поступово тане і може розколотися під колесами. Крім того, серед них є зрадник, який хоче зірвати місію заради корпоративних інтересів.

У головній ролі у фільмі Льодовий дрифт знявся Ліам Нісон - знаменитий актор, який спеціалізується на екшн-трилерах. Він грає Майка МакКанна - досвідченого водія, який очолює колону грузовиків. З ним разом їде його молодший брат Гурті (Маркус Томас) - механік і ветеран війни в Іраку, який страждає від посттравматичного стресового розладу і афазії. До них приєднуються Джим Голденрод (Лоуренс Фішберн) - старий друг Майка і організатор місії, і Танту (Ембер Мидфандер) - смілива корінна жителька, яка також є вправним шофером. У шахті застряг брат Танту, тому для неї це особиста справа. А ще з ними їде актуар з корпорації (Бенджамин Уокер), який має свої таємниці і плани.

Фільм Льодовий дрифт написав і поставив Джонатан Генслей - американський сценарист і режисер, який працював над такими фільмами, як Рок-н-рольщик, Пункт призначення і Диво-жінка 1984. Він створив напружений і динамічний сюжет, який не дає заскучати глядачеві. Фільм також вражає своїми красивими локаціями і реалістичними спецефектами. Льодовий дрифт - це фільм для любителів екстремального кіно, яке не залишить байдужим навіть найвибагливішого глядача.