UAKinogo.com

Тунель: Небезпечно для життя (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тунель: Небезпечно для життя (2019)

Тунель: Небезпечно для життя (2019)

Дивитися онлайн Тунель: Небезпечно для життя фільм

Дивитися онлайн «Тунель: Небезпечно для життя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (5 580 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тунель: Небезпечно для життя (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про трагедію, яка сталася в одному з найбільших тунелів Норвегії. У переддень Різдва в тунелі сталася аварія, яка спричинила пожежу. Сотні людей опинилися у пастці, не маючи можливості вибратися. Вони мусили боротися за своє виживання, чекаючи на допомогу.

Фільм показує, як рятувальники та влада намагалися зробити все можливе, щоб врятувати загиблих. Але вони зіткнулися з багатьма перешкодами та проблемами. Фільм також розкриває долі різних персонажів, які опинилися в тунелі: сімейних пар, батьків та дітей, друзів та незнайомців. Фільм показує, як люди проявляють героїзм, жертовність, любов та надiю у складних ситуацiях.

Фiльм Tunnelen / Тунель: Небезпечно для життя (2019) - це захоплюючий та реалiстичний екшн-трилер, який базується на реальних подiях. Фiльм має високий рейтинг критикiв та глядачiв. Фiльм знятий норвезьким режисером Полом Гренгом. У головних ролях знялися Торбьорн Харр, Ісак Баклi-Лiеннен, Лiса Карлсен та iншi. Фiльм був номiнований на премiю Amanda за найкращий фiльм.