UAKinogo.com

Тоґо (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тоґо (2019)

Тоґо (2019)

Дивитися онлайн Тоґо фільм

Дивитися онлайн «Тоґо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (49 476 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тоґо (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера  

Тоґо - це американський пригодницький фільм, який розповідає про реальну історію собаки-волоцюги, яка врятувала місто від епідемії дифтерії. Фільм режисерував Еріксон Кор, а головну роль виконав Віллем Дефо.

Фільм відбувається в 1925 році на Алясці, де маленьке містечко Ном потерпає від спалаху дифтерії. Єдиний спосіб доставити антитоксин - це за допомогою собачих упряжок, які мають подолати 1000 км по снігу і льоду. Серед учасників цього небезпечного перегону є Леонхард Сепала (Дефо), досвідчений мушер, і його вірний пес Тоґо (Дізель), який є лідером упряжки. Фільм показує, як Тоґо перетворився з непосидючого і непокірного цуценяти в хороброго і витривалого героя, який зумів подолати неймовірні труднощі і принести надію мешканцям Ному.

Фільм був випущений на стрімінговому сервісі Disney+ у 2019 році і отримав хороші відгуки від критиків і глядачів. Фільм хвалили за його захоплюючий сюжет, емоційну глибину, чудову камерну роботу і реалістичну зйомку собак. Фільм є захоплюючою і зворушливою історією про дружбу, взаємодопомогу і любов до тварин.