UAKinogo.com

Маяк (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Маяк (2019)

Маяк (2019)

Дивитися онлайн Маяк фільм

Дивитися онлайн «Маяк» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (221 599 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Маяк (2019)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Маяк - це психологічний трилер, який розповідає про двох маячників, які опиняються на віддаленому острові у кінці XIX століття. Вони мають виконувати свої обов’язки протягом чотирьох тижнів, але з часом починають втрачати розум від самотності, ілюзій та таємниць.

Фільм заснований на реальній історії про двох вельських маячників, які зникли безвісти під час своєї зміни у 1801 році. Режисер Роберт Еггерс створив атмосферний та непередбачуваний фільм, який викликає страх, захоплення та зацікавлення у глядача. Фільм знятий у чорно-білому форматі та використовує аутентичний діалект та мову епохи.

Головні ролі у фільмі виконали Віллем Дефо та Роберт Паттинсон. Вони демонструють чудову гру акторську та хімію між своїми персонажами. Вони зображують складну та конфліктну взаємодію між старшим та молодшим маячником, які борються за владу, довіру та сенс життя. Вони також стикаються з надприродними силами, які загрожують їхньому розуму та життю.