UAKinogo.com

Розплата (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Розплата (2019)

Розплата (2019)

Дивитися онлайн Розплата фільм

Дивитися онлайн «Розплата» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (6 397 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Розплата (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про Френка Карвера, колишнього наїмного вбивцю, який вийшов з в’язниці після 19 років ув’язнення. Він має нестабільне здоров’я і страждає від фатальної хвороби. Він вирішує провести свої останні дні зі своїм сином Джоем, якого він не бачив з дитинства. Він також має незавершену справу з колишніми партнерами по злочину, які зрадили його і залишили на розправу поліції.

Френк бере Джоєві до розкішного готелю і починає виконувати свої батьківські обов’язки. Він намагається навчити сина життєвих уроків і показати йому свою любов. Але в той же час він не може забути свою помсту і починає полювати на своїх старих ворогів. Він має список людей, яких він хоче убити, і не зупиниться ні перед чим, щоб розплатитися з ними.

Фільм є екшн-драмою про батька і сина, прощення і помсту. У головних ролях знялися Ніколас Кейдж, Ноа Лей Гросс і Бенджамін Бретт. Фільм також має багато сцен насильства і перестрілок.