UAKinogo.com

Розплата (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Розплата (1999)

Розплата (1999)

Дивитися онлайн Розплата фільм

Дивитися онлайн «Розплата» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (139 591 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Розплата (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Розплата - це американський бойовик 1999 року, в якому головний герой Портер (Гібсон) шукає помсти своєму колишньому партнеру Валу (Генрі), який обдурив його на 70 тисяч доларів, забрав його дружину та мало не вбив його. Фільм знятий за мотивами роману Дональда Вестлейка “Мисливець” під псевдонімом Річард Старк, який раніше був екранізований у 1967 році у фільмі “Точка зламу” з Лі Марвіном у головній ролі.

Портер - це професійний злодій і колишній морський піхотинець, який не має нічого святого, крім свого кодексу честі. Він не зупиниться ні перед чим, щоб повернути свої гроші, які належать тільки йому. Вал використав гроші, щоб вступити до “Організації” - могутнього злочинного синдикату, який контролює всю підпільну діяльність в місті. Портер повинен пробитися через всю ієрархію Організації, щоб добратися до Вала та його нової подруги - колишньої дружини Портера.

У своїй месницькій кампанії Портер стикається з безліччю небезпек та перешкод: корумпованими поліцейськими, садистськими катами, хитрими шахраями, жорстокими наркоторговцями та безжальними вбивцями. Все це веде до фатальної зустрічі з головою Організації - харизматичним і безсовісним Фером (Кобурн). Портер повинен використати всю свою сміливість, розум та хитрощі, щоб вижити у цьому жорстокому світі та отримати свою розплату.