UAKinogo.com

Мосул (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мосул (2019)

Мосул (2019)

Дивитися онлайн Мосул фільм

Дивитися онлайн «Мосул» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (27 576 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мосул (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Мосул” - це воєнний фільм про битву за іракське місто Мосул, яке було окуповане Ісламською державою (ІД) з 2014 по 2017 роки. Фільм заснований на реальних подіях і розповідає про діяльність спецпідрозділу поліції Нінева, який складався з місцевих чоловіків, які втратили своїх родичів від ІД.

Головний герой - Кава, 21-річний курдський поліцейський, який втратив свого дядька під час перестрілки з ІД. Він приєднується до команди Нінева під керівництвом майора Джасема. Вони ведуть небезпечну операцію проти ІД, намагаючись звільнити своє місто. Вони також допомагають мирним жителям і борються з іншими силами, які хочуть контролювати Мосул.

Фільм “Мосул” - це фільм про те, як одна група людей боролася за свою батьківщину і свою гідність. Це фільм про те, як сильна воля і взаємна підтримка можуть перемогти зло і терор. Це фільм про те, як важливо бути вірним своїм ідеалам і своїм товаришам.