UAKinogo.com

Справа Колліні (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Справа Колліні (2019)

Справа Колліні (2019)

Дивитися онлайн Справа Колліні фільм

Дивитися онлайн «Справа Колліні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (10 596 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Справа Колліні (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є екранізацією однойменного роману Фердінанда фон Шираха, який базується на реальних подіях. У фільмі розповідається про сенсаційну судову справу, яка стосується злочину, вчиненого понад 70 років тому.

Головний герой фільму - молодий адвокат Каспар Лейзенринг, який отримує свою першу важливу справу. Він повинен захищати Фабріціо Колліні, італійського іммігранта, який вбив німецького промисловця Ганса Майера. Мотиви вбивства невідомі, а Колліні мовчить. Каспар поступово розкриває шокуючу правду про минуле Колліні і Майера, яка пов’язана з нацистськими злочинами під час Другої світової війни.

Фільм є захоплюючим трилером, який ставить питання про правосуддя, мораль і вину. Він показує, як історичні події впливають на долю людей і як закон може бути спотворений політичними інтересами. Фільм також порушує теми справедливості, помсти і прощення. В ролях: Елайас М’Барек, Франко Неро, Александра Мария Лара та інші.