UAKinogo.com

Все заради Джексона (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Все заради Джексона (2020)

Все заради Джексона (2020)

Дивитися онлайн Все заради Джексона фільм

Дивитися онлайн «Все заради Джексона» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (8 685 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Все заради Джексона (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Все заради Джексона» - це жахлива історія про літню подружню пару, яка намагається повернути до життя свого загиблого онука за допомогою окультного ритуалу. Одрі та Генрі - це звичайні люди, які працюють лікарями у маленькому містечку. Але після трагедії, що сталася з їхньою дочкою та онуком, вони втрачають сенс життя і звертаються до темної магії.

Вони викрадають вагітну дівчину Бекку і утримують її у своєму будинку, де проводять страшний обряд реінкарнації. Вони хочуть помістити душу свого онука Джексона у ще ненароджену дитину Бекки. Але їхній план не йде так гладко, як вони сподівалися. Замість Джексона, через портал у світ живих проникають інші духи - злі та жорстокі. Один з них - це демон Сурґат, який хоче знищити все на своєму шляху.

Фільм «Все заради Джексона» - це напружений та атмосферний трилер про те, якими наслідками може мати безглузда спроба перемогти смерть. Фільм показує, що любов до близьких може перетворитися на небезпечну обсесію, яка призводить до жаху та божевілля. Фільм також ставить питання про моральні межі людської поведінки та відповідальність за свої вчинки.