UAKinogo.com

Король вечірок 2 (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Король вечірок 2 (2006)

Король вечірок 2 (2006)

Дивитися онлайн Король вечірок 2 фільм

Дивитися онлайн «Король вечірок 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (23 388 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Король вечірок 2 (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Король вечірок 2" (2006) - це захоплююча комедія, яка продовжує пригоди популярного студента Вана Вілдера та його вірного спільника Таджа Бадаландабада. У цій частині фільму Тадж, сповнений ентузіазму та натхнення, відправляється до Англії, щоб продовжити свою освіту в престижному Кембриджі. Його мета - вести групу невдах, щоб перетворити їх на чемпіонів, використовуючи методи, які навчився у Вана Вілдера.

Він - Тадж, який тепер став головним героєм історії, переймає естафету від Вана Вілдера та стикається з викликами академічного та студентського життя в Англії. Вона - Шарлотта, дочка декана коледжу, яка стає основним об'єктом захоплення Таджа. Чи зможе Тадж впоратися зі своїм новим життям у Великобританії та завоювати серце Шарлотти, або ж йому доведеться зіткнутися зі своїми страхами та невдачами?

Фільм "Король вечірок 2" - це неймовірна комедія, сповнена жартів, гумору та проникливих моментів. Ця історія нагадує нам про важливість віри в себе, відданості меті та здатності змінювати світ навколо. З неперевершеною акторською грою Кал Пенна та Лорен Коутс, цей фільм стає відмінним продовженням пригод Вана Вілдера та його друзів, які навчаються знаходити свою нішу в житті та відкривають свої таланти, долаючи перешкоди на шляху до успіху.