UAKinogo.com

Король вечірок 3 (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Король вечірок 3 (2009)

Король вечірок 3 (2009)

Дивитися онлайн Король вечірок 3 фільм

Дивитися онлайн «Король вечірок 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.1 (14 634 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Король вечірок 3 (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Король вечірок 3" (2009), є третьою частиною серії фільмів про Вана Вілдера. "Король вечірок 3" - це преквел до першої частини фільму, який розповідає про життя Вана Вілдера на початку його студентських років.

У цьому фільмі він - молодий Ван Вілдер, який щойно вступив до університету. Замість того, щоб зосереджуватися на навчанні, Ван вирішує підкорити світ студентських вечірок, перетворюючи себе на легенду кампусу. Вона - Кейт, нова кохана Вана, яка допомагає йому знайти правильний шлях у житті. Їхні пригоди на кампусі показують, як Ван Вілдер стає тим людиною, якою ми знаємо його в перших двох фільмах.

Цей фільм є забавним преквелом до серії про Вана Вілдера, який знову нагадує глядачам про важливість віри в себе та навчання на своїх помилках. З енергійною акторською грою Джонатана Беннета, який виконує роль молодого Вана Вілдера, "Van Wilder: Freshman Year" продовжує традиції комедії, гумору та ностальгії за студентським життям, які роблять цю серію фільмів такою популярною та захоплюючою.