UAKinogo.com

Гламурний бізнес (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гламурний бізнес (2020)

Гламурний бізнес (2020)

Дивитися онлайн Гламурний бізнес фільм

Дивитися онлайн «Гламурний бізнес» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (14 396 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гламурний бізнес (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Гламурний бізнес" - це комедія про двох найкращих подруг, Міа (Тіффані Хаддіш) і Мел (Роуз Бирн), які разом відкривають свій бізнес з косметичної продукції. Вони працюють разом та живуть під одним дахом, але їх стосунки починають страждати через фінансові проблеми та різницю у світогляді. Врешті-решт, їх бізнес привертає увагу успішної ділової жінки, Клер Луна (Сальма Хайек), яка пропонує інвестувати в їх компанію.

Клер, зі своїми власними планами на компанію Міа і Мел, змушує їх вибирати між бізнесом та їх дружбою. Обидві дівчата повинні вирішити, чи варто ризикувати їх багаторічною дружбою заради шансу на успіх у своєму бізнесі. Чи зможуть вони знайти спільну мову та відновити свої стосунки, чи їх дружба безповоротно зруйнована через бізнесові амбіції?

"Гламурний бізнес" - це розважальна комедія про дружбу, солідарність та важливість збереження своїх пріоритетів в житті. Головні героїні переживають випробування та примирення, що допомагає глядачеві відчути справжню емоційну зв'язаність. Фільм демонструє силу дружби і доброзичливості.