UAKinogo.com

Битва світів (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Битва світів (2021)

Битва світів (2021)

Дивитися онлайн Битва світів фільм

Дивитися онлайн «Битва світів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (2 893 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Битва світів (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це китайський екшн-трилер, який розповідає про молодого письменника Вей Цзя, який стикається зі своїми власними вигадками, коли він опиняється втягнутим у таємничу й небезпечну гру. З появою серійного вбивці, який вчиняє злочини, схожі на ті, про які він писав у своїх книгах, Вей Цзя виявляє, що реальність і вигадка починають змішуватися, а його життя обертається на 180 градусів.

Він змушений об'єднатися зі своєю ексцентричною сусідкою, яка теж опинилася втягнутою у цю загадкову історію. Разом вони вирішують протистояти злочинцю, водночас намагаючись розгадати таємницю свого спільного минулого. Чи зможуть вони впоратися зі своїми страхами та сумнівами, щоб розкрити правду та зупинити вбивцю, або ж вони стануть наступними жертвами?

"Битва світів" - це інтригуючий трилер, який змушує глядачів зануритися у світ таємниць, маніпуляцій та небезпеки. Він викликає в глядачів питання про довіру, любов та справжність дружби. Чи зможуть герої знайти правду і зупинити злочинця, або ж їхні життя будуть руйнуватися від власних вигадок?