UAKinogo.com

Забута битва / Битва на Шельді (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Забута битва / Битва на Шельді (2021)

Забута битва / Битва на Шельді (2021)

Дивитися онлайн Забута битва / Битва на Шельді фільм

Дивитися онлайн «Забута битва / Битва на Шельді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (30 145 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Забута битва / Битва на Шельді (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Битва на Шельді - це фільм, який розповідає про одну з найбільш кривавих і важливих битв Другої світової війни, яка відбулася в кінці 1944 року в Нідерландах і Бельгії. Союзники намагалися звільнити порт Антверпен і відкрити шлях для постачання військ на західному фронті. Німці ж утримували оборону на річці Шельд і не давали прорватися до Антверпена.

Фільм Битва на Шельді знятий режисером Маттисом ван Хейнигеном молодшим за сценарієм Паули ван дер Уст і інших. У головних ролях знялися Гейс Блом, Джеми Флеттерс, Сюзан Раддер і інші. Фильм є історичною драмою про три молодих людей, які опинилися по різні боки конфлікту: англійський пілот планера, голландський солдат вермахту і голландська дівчина з руху опору.

Фильм Битва на Шельді вийшов у прокат 14 грудня 2020 року в Нідерландах і 21 сiчня 2021 року в Українi. Фильм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв. Деякi хвалили фильм за реалiзм i напруженiсть сюжету i бойових сцен, iншi за акторську гру i костюми.