UAKinogo.com

Безжальний (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Безжальний (2020)

Безжальний (2020)

Дивитися онлайн Безжальний фільм

Дивитися онлайн «Безжальний» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (70 133 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Безжальний (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Що може статися, якщо ви не вибачитеся перед незнайомцем, який зробив вам зауваження на дорозі? Це дізнається Рейчел, одинокая мати, яка поспішає на роботу. Після суперечки з водієм великого позашляховика, вона не очікує, що той почне переслідувати її та її сина. Але це тільки початок кошмару.

Водій позашляховика - це не просто злочинець, а психопат, який втратив усе: роботу, дружину, дім. Він вирішив помститися світові за свої нещастя. І Рейчел стала його наступною жертвою. Він не зупиниться ні перед чим, щоб знищити її життя. Він хоче показати їй, що таке справжній гнів.

Рейчел намагається врятуватися та захистити свого сина. Вона звертається за допомогою до поліції, але психопат завжди на крок попереду. Вона розуміє, що їй доведеться самостійно протистояти безжальному вбивці. Чи зможе вона вижити у цьому жахливому протистоянні?