UAKinogo.com

Збирач боргів (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Збирач боргів (2020)

Збирач боргів (2020)

Дивитися онлайн Збирач боргів фільм

Дивитися онлайн «Збирач боргів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (13 963 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Збирач боргів (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Збирач боргів (2020) - це кримінальний бойовик про двох друзів, які працюють на могутнього наркобарона. Вони збирають відсотки від місцевих банд, але їхнє життя перевертається з ніг на голову, коли на їхню територію приходить новий суперник.

Головні герої фільму - Девід та Кріпер, які вже давно працюють на Володаря Візню, найбагатшого та найжорстокішого наркоторговця Лос-Анджелеса. Вони виконують свою роботу бездоганно та знають всі правила вулиці. Девід має кохану дружину та четверо дітей, а Кріпер - безстрашний та безжальний напарник.

Але все змінюється, коли на сцену виходить Конехо, амбітний та жорстокий лідер мексиканської картелі. Він хоче захопити контроль над усіма бандами Лос-Анджелеса та вимагає велику частку від Володаря Візню. Девід та Кріпер опиняються у центрі кривавої війни, яка загрожує їхньому життю та сім’ям. Чи зможуть вони вистояти проти Конехо та захистити свого боса?