UAKinogo.com

Дочка вовка (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дочка вовка (2019)

Дочка вовка (2019)

Дивитися онлайн Дочка вовка фільм

Дивитися онлайн «Дочка вовка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.6 (7 877 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дочка вовка (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Дочка вовка” - це екшн-трилер про жінку, яка вступає в смертельну боротьбу з бандою викрадачів. Головна героїня - Клер, колишня військова, яка повертається додому після смерті свого батька. Вона дізнається, що її син Чарлі був викрадений невідомими особами, які вимагають за нього викуп.

Клер не збирається платити злочинцям і вирішує сама звільнити свого сина. Вона відстежує місцезнаходження банди і нападає на їхню хату. Але її план не дає очікуваного результату. Вона потрапляє в пастку і стає мішенню для викрадачів. Вони починають полювати на неї по засніжених лісах Аляски.

Клер не здається без бою і використовує свої навички та інстинкти для виживання. Вона також отримує допомогу від свого вовчого супутника - Шедоу, який служить їй захисником і другом. Фільм “Дочка вовка” - це фільм про те, як сильна материнська любов може перетворити жінку на непереможну хижачку. Це фільм про те, як людина і тварина можуть стати однією командою проти зла.