UAKinogo.com

Братство вовка (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Братство вовка (2001)

Братство вовка (2001)

Дивитися онлайн Братство вовка фільм

Дивитися онлайн «Братство вовка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (67 360 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Братство вовка (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Франція, XVIII століття. У провінції Жеводан починають зникати люди та тварини. Селяни вважають, що за це відповідає таємнича істота, яку називають Звіром. Король Людовик XV надсилає до Жеводану свого природознавця та мисливця Грегуара де Фронсака, щоб він дослідив справу та зупинив Звіра.

Фронсак прибуває до Жеводану разом зі своїм другом - індіанцем Мані. Вони знайомляться з місцевими мешканцями, серед яких є маркіз д’Апшер - аристократ та науковець, його сестра Маріанна - красуня та феміністка, а також Жан-Франсуа - їхній кульгавий брат, який подорожував по Африці. Фронсак та Мані починають полювати на Звіра, але скоро розуміють, що це не простий вовк, а щось більше.

Фронсак та Мані виявляють, що за нападами Звіра стоїть таємне Братство вовка - організація, яка має свої політичні та релігійні мотиви. Вони також довідаються про існування Сильвії - прекрасної та загадкової проститутки, яка має зв’язок з Братством. Фронсак та Мані повинні розкрити правду про Звіра та Братство, а також врятувати Маріанну, яка стала їхньою заложницею.