UAKinogo.com

Біле ікло 2: Легенда про білого вовка (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Біле ікло 2: Легенда про білого вовка (1994)

Біле ікло 2: Легенда про білого вовка (1994)

Дивитися онлайн Біле ікло 2: Легенда про білого вовка фільм

Дивитися онлайн «Біле ікло 2: Легенда про білого вовка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (2 375 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Біле ікло 2: Легенда про білого вовка (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Біле ікло 2: Легенда про білого вовка. Це продовження захоплюючої історії про Біле Ікло, який знову повертається на екрани. Він - це відважний вовк, який знайшов своє місце у світі людей, і який знову знаходиться перед важливим вибором між своєю природою і любов'ю до своїх друзів.

Вона - це молода індіанка, яка знає, що значить бути справжнім другом Білого Ікла, і яка допомагає йому знайти свою природу та власне місце у світі. А наш герой знову вирушає в небезпечну подорож, де його чекають нові випробування та пригоди.

Це фільм про те, як важко знайти своє місце у світі, про те, як важко зробити вибір між тим, що ми любимо, і тим, що ми повинні робити. Фільм "White Fang 2: Myth of the White Wolf" - це історія про дружбу, відданість і віру, про те, як наші дії впливають на тих, кого ми любимо. Дивіться цей фільм і переживіть разом з Білим Іклом його пригоди та випробування.