UAKinogo.com

Вовк (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вовк (1994)

Вовк (1994)

Дивитися онлайн Вовк фільм

Дивитися онлайн «Вовк» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (57 283 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вовк (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі "Вовк" представлена жахлива і захоплююча історія, де головний персонаж - Вілл Рендалл - стикається з таємничою зміною своєї долі після того, як ведмідь кусає його під час службової поїздки. Зміни в його тілі та психіці починають відбуватися невідворотно, а жага до життя й пристрасті стають майже некерованими. Вілл відчуває, що тепер є частиною чогось дикого та таємничого, що змушує його переглянути своє життя та взаємини з оточуючими.

Поступово перетворюючись на вовка, Вілл виявляє нові можливості та здібності, але також і виклики, що вимагають з нього зосередженості та сили волі. Він виявляється роздробленим між своїм новим існуванням та звичайним життям, між любов'ю до своєї дружини та почуттям до іншої жінки, що з'являється на його шляху. Темні сили, що він тепер контролює, дають йому силу, але чи зможе він впоратися з цією силою, не загубивши свою людяність?